Alıp başını yürüteceği yollar tutulmuştu Artiz Zekeriya Bir' in.Adeta kanlı bir arenada ne ilk olandı o, ne de son.İskambil kağıdı gibi devrilen hayalleri, kalp kırıklıkları vardı.Bir de renkli ışık saçan spor ayakkabıları, walkman'i, küçük bir oyuncak robotu, plastik tabancası.
Dilinde hep o şarkı :
" Gözlerinde buluşup ellerine dokunmak
Saatlerce uzanıp hep yanında kalmak
Bir efsane sen'le beraber olmak "
Artiz Zeko....Zeko Bir.
90'lı yıllarda dünyaya gelmişti.Kendi ifadesiyle " ünsüz oyuncu"lardan biriydi.Dizilerde yapın asistanı, küçük rollerin peşinde koşan genç bir adamdı.Pek çok yaşıtı gibi looserdı aslında.
Taylan Yılmaz'ın yazıp / yaşar kıldığı, Muharrem Uğurlu'nun yönettiği " Artiz " in dekor tasarımını Olcay Tanberken, koreografi tasarımını Serap Üsküplü, ışık tasarımını İlker Toğay, kordinatörlüğünü Pelin Koca ve yapımcılığını Tiyatro BİS üstlenmiş.
" Aslında " nın ardından Taylan Yılmaz yine başarılı bir yoruma daha imza atmış.
Anahtar Kelimeler: artiz, Taylan Yılmaz
0 Yorum