Haber

Tiyatro Keyfi yeni sezona 3 yeni eserle giriyor.

Tiyatro Keyfi yeni sezona 3 yeni eserle giriyor.

2026.07.29 00:00
| |
0
|
116


Paylaş:

Son Matador' un reji ve dramaturjisinin yanı sıra hikayesi de Kemal Başar'a ait.
 
Ekin Deniz Kuzu'nun yazdığı "Son Matador"un reji ve dramaturjisinin yanı sıra hikayesi de Kemal Başar'a ait. Dekor tasarımını Murat Gülmez'in, kostüm tasarımını Zeynep Yaylıcıoğlu'nun yaptığı müzikal oyunda, sahnede virtüöz flamenko gitarcısı ve besteci Burak Altuni ile Kemal Başar'ı izleyeceğiz.
 
 
Dünyanın en büyük çağdaş yazarlarından ikisinin oyunu da provada...
 
Matei Visniec'in "Penceredeki Atlar"ını Savaş Alp Başar yönetiyor, aynı zamanda orijinal müziklerini de yapıyor. Murat Gülmez'in dekor, Zeynep Yaylıcıoğlu'nun kostüm tasarımını yaptığı oyunda rolleri Lola Polat, Ömer Köse ve Savaş Alp Başar paylaşıyor.
 
 
Tiyatro Keyfi Atölyeleri'nde yetişen oyuncuların rol alacağı ve oyunun da paydaşı olacağı Tiyatro Keyfi Lab'in ilk oyunu olarak provaları yapılan Andreas Flourakis'in "Yapraklar"ını ise Kemal Başar yönetiyor. Murat Gülmez'in dekor, Zeynep Yaylıcıoğlu'nun kostüm tasarımı ile sahnelenecek olan eserde Bahtiye Özgür rol alıyor.
 
Cyrano Rock, Kaktüs Çiçeği ve Tut Elimden Rovni adlı eserlerimiz de devam ediyor. Eylül ve Ekim ayındaki gösterimlerin biletleri Biletinial, Bubilet ve Biletix'te satışa sunuldu.
 
Tiyatro Keyfi Atölyeleri'nde Art Tekniği ile teke tek ve 4 kişilik sınıflarda oyunculuk atölyeleri de sürüyor. Ayrıntılı bilgiye Tiyatro Keyfi'nin www.tiyatrokeyfi.org web sitesinden ulaşılabiliyor.
 
 

Anahtar Kelimeler: tiyatro keyfi, son matador, yapraklar, Penceredeki Atlar

0 Yorum
Hmm! Bu içeriğe henüz yorum yapılmadı, sen yazmak ister misin?
Bekle! Yorum yazmak için üye olmalısın Üye isen burayı tıkla. Üye olmak için de burayı tıkla.

E-Bülten Üyeliği Görüş Bildir