Haber

"Bir Baba Hamlet" Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosunda

2020.10.04 00:00
| |
0
|
4208


Baba Sahne'nin çok sevilen oyunu "Bir Baba Hamlet", 10-11 Ekim’de yeniden KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda tiyatroseverlerle buluşuyor!
“BİR BABA HAMLET”  10 – 11 EKİM’DE YENİDEN KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU’NDA!
 
Baba Sahne’nin çok sevilen oyunu “Bir Baba Hamlet”, 10-11 Ekim’de yeniden KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda tiyatroseverlerle buluşuyor! Geçtiğimiz günlerde “Dümbüllü Kavuğu”nu devralan Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu’nun muhteşem bir performans sergiledikleri, yüksek tempolu, bol ödüllü “Bir Baba Hamlet”, 10 Ekim Cumartesi ve 11 Ekim Pazar akşamları 20.30’da KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek. URU organizasyonu ve Mey Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunun biletleri, etkinlik başlama saatine kadar online olarak Biletix’ten temin edilebilir.
 
 
Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu’nun birlikte rol aldığı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda kapalı gişe oynayan çok ödüllü komedi oyunu “Bir Baba Hamlet”, 10 Ekim Cumartesi ve 11 Ekim Pazar akşamları yeniden İstanbullu seyircisiyle buluşacak. Kahkaha dolu “Bir Baba Hamlet”, dünya literatürünün en önemli oyunlarından biri olan “Hamlet”i şarkılarla, danslara, sürekli değişen bir dekorla ve kılıktan kılığa giren karakterlerle harmanlayıp tepetaklak bir yorumla sahneye koyuyor. Oyun, Sebastian Seidel’in, komik olanın tadını çıkaran özgün metni, Yücel Erten’in usta işi çevirisi ve Baba Sahne’nin babacan yorumuyla bu toprakların tiyatro geleneğine göz kırpıyor. Yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu “Bir Baba Hamlet” hiç azalmayan temposuyla seyircileri dolu dolu gülmeye davet ediyor. Kapı açılış saatinin 19.00 olduğu oyunların başlama saati ise 20.30. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix’ten temin edilebilir.
 
Açık Havada, Güvenle Sosyalleşme İmkânı  
 
KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri en üst düzeyde uygulanıyor. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunlu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin ediliyor.
 
50-145 TL arasında değişiklik gösteren bilet fiyatlarının tiyatro grupları tarafından belirlendiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun program bilgisi ve biletleri Biletix’ten edinilebilir. 
 
KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu Program
1 Ekim Perşembe Bir Garip Orhan Veli – Reha Özcan Kumpanyası
2 Ekim Cuma İki Bekar – Duru Tiyatro
7 Ekim Çarşamba Halktan Biri ‘Travis Pine” – KomediaTürk İstanbul
8 Ekim Perşembe Fanatik – Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatro
10 Ekim Cumartesi Bir Baba Hamlet – Baba Sahne
11 Ekim Pazar Bir Baba Hamlet – Baba Sahne
15 Ekim Perşembe Kibarlık Budalası – Kedi Sahne Sanatları
 
 
 
KüçükÇiftlik Park hakkında:
İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.
 
URU hakkında
2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.
 
Mey Diageo hakkında
TEKEL'in alkollü içkiler bölümünün özelleştirilmesi sonucu 2004 yılında kurulan Mey İçki; 9 fabrikası ve 1000'i aşkın çalışanıyla gıda ve içecek kategorisinde Türkiye’nin en büyük beşinci hızlı tüketim ürünleri şirketidir (Kaynak: 2019 Nielsen Perakendeci Paneli). Kurulduğu günden bu yana; 150 senelik bir mirası devralmış olmanın bilinciyle hareket ederek, çiftçi, esnaf, dağıtım kanalları, yan sanayi, turizm ve hizmet sektörleriyle birlikte doğrudan ve dolaylı olarak yüz binlerce kişinin geçimini sağlamasına katkı sunmaya devam eden Mey Diageo, Türkiye'de tarıma dayalı sanayinin önemli bir parçasıdır. 2011 yılından bu yana, yaklaşık 180 ülkede ticari faaliyeti ve 80 ülkede de bölge ofisi bulunan dünyanın en büyük ve lider alkollü içki üreticisi Diageo’nun şemsiyesi altında yer alan Mey Diageo'nun portföyünde 80 marka bulunmaktadır. Türkiye'de ISO 9001 belgeli ilk rakı üreticisi ve ISO 22000 belgeli ilk şarap üreticisi unvanına sahip olan Mey Diageo, yüksek alkollü içki sektöründe de çevre yönetim sistemini ISO 14001 standardına uygun olarak belgeleyen ilk ve tek firmadır. 

Anahtar Kelimeler: Küçükçiftlik Bahçe, bir baba hamlet, baba sahne

0 Yorum
Hmm! Bu içeriğe henüz yorum yapılmadı, sen yazmak ister misin?
Bekle! Yorum yazmak için üye olmalısın Üye isen burayı tıkla. Üye olmak için de burayı tıkla.

TİYATRONLİNE

E-Bülten Üyeliği Görüş Bildir