"Vişne Bahçesi İzmir'de...

2021.12.21 00:00
| |
0
|
1922


Tiyatro Sahnekarlar tarafından hazırlanan ve muhteşem kadrosu ile 7 Aralık'ta Trump Gösteri Merkezinde prömiyer yapan Vişne Bahçesi

Tiyatro Sahnekarlar  tarafından hazırlanan ve muhteşem kadrosu ile 7 Aralık'ta Trump Gösteri Merkezinde prömiyer yapan Vişne Bahçesi şimdi de 22-23 Aralık'ta İzmirli tiyatrosevelerin karşısına çıkıyor.

Rus tiyatro yazarı ve modern öykünün en önemli ustalarından olan Anton Çehov’un kaleme aldığı, ilk kez 17 Ocak 1904 tarihinde Moskova Sanat Tiyatrosu’nun Konstantin Stanislavski yönetmenliğinde sahnelenen ve 19. yüzyılın ortalarında beş yıllık Fransa macerasından sonra köklerine dönen aristokrat bir ailenin birbirleriyle yüzleşmesini, ekonomik ve toplumsal dönüşümünü konu alan Vişne Bahçesi oyunu İzmirli tiyatroseverlerle 22-23 Aralık 2021 Saat 20.30'da buluşuyor.

Anton Çehov'un yazdığı, çevirisini Belgi Paksoy, dekor tasarımını Meltem Severecan, Firs kostüm Levon Kordonciyan, kostüm tasarımını Melis Yavuz, koreografisini Gilles Kanert, ışık tasarımını Yüksel Aymaz, yapımcılığını Kerem Gök'ün yaptığı  ve Bora Severcan’ın yönettiği  "Vişne Bahçesi" oyununda; Gülen Karaman, Volkan Severcan, Özdemir Çiftçioğlu, Güneş Emir, Sefa Zengin, EminAnd, Sercan Gidişoğlu, Gülçin Gülrek, Yiğit Yapıcı, Bensu Begoviç, Deniz Bice, Murat Değirmenci, Yiğit Özer ve Erhan Yazıcıoğlu  rol alıyor. 

Beş yıllık Fransa macerasından sonra köklerine dönen aristokrat bir aile kendilerine miras kalan servetlerini tüketmek dışında bir çabası olmayan bu insanlar, değişen dünya düzeninde ellerinde kalan tek şeye, vişne bahçesine hapsolmuşlar. Ne var ki kendilerine kalan tek övüntüleri de borçları sebebiyle, açık artırmada satılığa çıkartılacaktır. Zamana uyum sağlayıp devam etmek için tek bir şart vardır. Şimdiki zamanı yaşamak için, geçmişin bedelini ödeyecekler midir yoksa en iyi bildikleri şeyi yapmaya devam mı edeceklerdir?

"VİŞNE BAHÇESİ" 22 - 23 Aralık İzmir Tepekule ve 24 Aralık Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde seyircisiyle buluşacak 

Vişne Bahçesi, iki perdelik gösterisiyle tiyatro severleri bekliyor. 

Biletler ve oyun hakkında daha detaylı bilgi için; 
Biletix https://www.biletix.com/etkinlik-grup/287579131/TURKIYE/tr web sitesini inceleyebilir ve 
Biletix Perakende Satış Noktalarını ziyaret edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: vişne bahçesi, Tiyatro Sahnekarlar

0 Yorum
Hmm! Bu içeriğe henüz yorum yapılmadı, sen yazmak ister misin?
Bekle! Yorum yazmak için üye olmalısın Üye isen burayı tıkla. Üye olmak için de burayı tıkla.

TİYATRONLİNE

E-Bülten Üyeliği Görüş Bildir