Ünlü mezzo-soprano Anne Sofie von Otter ve Les Musiciens Du Louvre’dan barok ziyafeti

Ünlü mezzo-soprano Anne Sofie von Otter ve Les Musiciens Du Louvre’dan barok ziyafeti

2016.02.15 00:00
| |
0
|
3114


Paylaş:

Farklı tarzlardaki kayıtları ve sıra dışı müzikal işbirlikleri ile övgü toplayan Anne Sofie von Otter, Thibault Noally yönetimindeki Les Musiciens Du Louvre ile İş Sanat’a konuk oluyor.

Deutsche Grammophon etiketli çok sayıda kaydıyla International Record Critics’ Award, Grammy, Diaspason d’Or gibi saygın ödüllerin sahibi olan ve kendi kuşağının en iyileri arasında gösterilen Anne Sofie von Otter ile The Guardian’ın klasik ve barok dönem repertuvarını en iyi icra eden topluluklar arasında gösterdiği Les Musicien du Louvre, Thibault Noally yönetiminde İş Sanat’ta sahne alıyor.

Sir Simon Rattle yönetimindeki Berlin Filarmoni Orkestrası Christoph Eschenbach yönetimindeki Washington Ulusal Senfoni Orkestrası ve daha birçok saygın orkestra ile aynı sahneyi paylaşan Anne Sofie von Otter klasiklerden çağdaş eserlere uzanan zengin repertuvarıyla opera sahnelerinin aranan solistlerinden biri. Strauss’un Pembe Şövalye operasındaki Octavian rolü ile uluslararası ün kazanan mezzo-soprano, pop müziğin efsane ismi Elvis Costello ve ünlü caz piyanisti Brad Mehldau ile gerçekleştirdiği işbirlikleri ile de dikkat çekiyor.

Cecilia Bartoli, Philippe Jaroussky, Jennifer Larmore gibi ünlü müzisyenlerle düzenli olarak konserler veren Thibault Noally’nin şefliğini üstleneceği Les Musiciens du Louvre’un Anne Sofie von Otter ile vereceği bu muhteşem konseri kaçırmak istemeyenler 23 Şubat, Salı akşamını ajandalarına not edebilirler.

Bilet Fiyatları

1. Kademe: 120 TL

2.Kademe: 80 TL

3.Kademe: 70 TL

İndirimli: 60 TL Öğrenci: 20 TL


Satış noktaları: İş Sanat Ana Gişe - 0212 316 10 83 / Biletix – 0216 556 98 00 

Anahtar Kelimeler: iş sanat, anne sofie von otter, thibault noally, les musiciens du louvre, barok, mezzo soprano

0 Yorum
Hmm! Bu içeriğe henüz yorum yapılmadı, sen yazmak ister misin?
Bekle! Yorum yazmak için üye olmalısın Üye isen burayı tıkla. Üye olmak için de burayı tıkla.

E-Bülten Üyeliği Görüş Bildir