2011 yılında Başkent Kültür Sanat tiyatrosu ile sahneye çıkmaya başladı. 2 sezon boyunca orada Komşu Köyün Delisi ve Yedi Kocalı Hürmüz oyunlarında görev aldı.
2015 yılında yolu Ankara Deneme Sahnesi ile kesişti. Burada Kardeşlik Töreni - Samah, İşte Baş İşte Gövde İşte Kanatlar, Düğün Evi Oyun Evi, Ada ve Cambazın Cemazesi adlı oyunlarda oyunculuk ve reji görevlerinde bulundu ve de hala bu kurumun çatısı altında görev almaya devam ediyor.
Aynı yıl Sadri Alışık Konservatuvarı'na başladı. 2017 yılında mezun olduğu kurumda 1 yıl oyunculuk yaptı. Burada Kaç Baba Kaç, Aklımdaki Kadınlar, Doğaçhane ve Antre adlı oyunlarda görev aldı.
2018 yılında bu sefer de yolum Bambu Tiyatro ile kesişti. Burada oyunculuk dışında ilk yönetmenlik ve eğitmenlik deneyimlerimi yaşadı. Vatan Kurtaran Şaban, Güldürenler Doğaçlama, Michelangelo, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Bir İdam Mahkumun Son Günü ve İstasyonlar İnsanları adlı oyunların bazılarında oyunculuk bazılarında ise hem oyunculuk hem de reji görevlerinde bulundu.
Bambu Tiyatro'nun bünyesinde çalışmaya devam etmekte. 2023-2024 sezonu başında Ritüel Sanat Merkezi ile çalışmaya başladı.
Burada Yedi Kocalı Hürmüz, Fosforlu Cevriye ve Espritüel Doğaçlama oyunlarında görev almakta.
0 Yorum