Ramada İstanbul Asia’da hayat ve hayaller birbirine karışıyor. Doğanın güzelliklerine ve renklerine duyduğu hayranlıkla resim yapmaya başlayan Pınar Atav, doğa ve doğadaki formlar arasında gözlemlediği uyumların kendisinde uyandırdığı duyguları tuvallerine yansıtıyor.

19-29 Şubat tarihlerinde Ramada İstanbul Asia Hotel’de sanatseverlerle buluşacak olan Pınar Atav, “Hayatın içinden, biraz biraz” isimli sergisiyle ziyaretçileri hayallerin içinde bir serüvene davet ediyor.

Tuvallere taşınan hayaller

Çocukluğumuzun iz bırakan güzelliklerini tuvallere taşıyan, anılarla dolu bir yolculuğun kapılarını açan Pınar Atav, eserleriyle kişileri gerçek hayatın sorunlarından kısa bir süreliğine de olsa uzaklaştırmaya çalışıyor. “Biraz da hayallerin içinde yaşayalım” diyen sanatçı duygularını resmederken hayallerinden ilham aldığını ve her resminin gerçek bir hikayeye şahitlik ettiğini belirtiyor.

Ressam Pınar Atay Kimdir?

1988 İstanbul doğumlu olan ressam, Aydın Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarım bölümü mezunudur. Katıldığı kurs ve workshoplarla kendini geliştiren Pınar Atay, resim yapmanın yanı sıra amatör olarak fotoğrafçılıkla da uğraşmaktadır.
2010 yılından bu güne resim çizimi ve fotoğraf çekimi üzerine eğitimler alan sanatçı, halen Violet resim atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Sergi Programı:

Tarih: 19 -29 Şubat

Açılış: 19 Şubat 2016 Cuma günü 18:00-20:00 saatleri arası kokteyl
Yer: Ramada İstanbul Asia Hotel Bünyamin Kara Balo Salonu
Adres: Mahir İz Caddesi. No:32, 34662 Altunizade-Üsküdar
İletişim: 0216 474 98 00
www.ramadaistanbulasia.com
Anahtar Kelimeler: pınar atav, sergi
0 Yorum