Ödül

25. İksv Onur Ödülü Pippo Delbono'ya sunuldu

25. İksv Onur Ödülü Pippo Delbono'ya sunuldu

2021.11.05 00:00
| |
0
|
3004


25. İstanbul Tiyatro Festivali’nin Onur Ödülü, 4 Kasım Perşembe akşamı Zorlu PSM’de gerçekleştirilen bir törenle takdim edildi.


İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenleme 25. İstanbul Tiyatro Festivali'nin Onur Ödülü, 4 Kasım Perşembe akşamı Zorlu PSM'de bir görüntüle takdim edildi. İtalyan yönetmen ve oyuncu Pippo Delbono'ya İstanbul Tiyatro Festivali'nde Leman Yılmaz sundu.  

Delbono'mya, festivalin Uluslararası Gösteriler ve İtalyan Yapıları Sponsoru Kültür'ün işbirliğiyle Neşe'nin İstanbul'da desteklendi. Ödül alışverişinin ardından Pippo Delbono ile bir sorucevap bölümü. 

Kendine özgü bir tiyatro sahibi ve oyuncu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'de izlenebilecek. Dans, müzik ve tiyatronun iç içte olabilecekleri Pippo Delbono düşüncenin uç noktalarını; ıstırap, potansiyel, acı, heves ve sonsuz arzularını sahneye taşıyacak. 

Pippo Delbono hakkında
İtalyan yazar, oyuncu ve ülke Pippo Delbono ise geleneksel tiyatronun içinde 80'lerin başında Compagnia Pippo Pippo Delbono'yu kurdu ve Il Tempo degli Assassini'den (1987) La Gioiaya / Neşe'ye (2018) kadar ekonomi bu halkla birlikte kazanılmış. Sanatçı, hazırlık yapmak için hazırlık aşamasında bir oyuncu grubuyla, bütünlüklü yaratımlar gerçekleştirdi. Sosyal olarak dışlanmış çalışmak. ABD'de bir hafta sonu boyunca Napoli'de bir şehirde bir evde sağda ve yakın bir yerde bulunan bu topluluklardan bazıları küçük yıl boyunca devam eden ve hala bu deneyimin bir biri tarafından yaratılır. 
Festival 20 Kasım'a kadar devam ediyor
25. İstanbul Tiyatro Festivali 20 Kasım'a kadar hem sahnelerde hem de tesiste devam ediyor. Festivalin tüm programı tiyatro.iksv.org/tr/program adresinde. Festival ise passo.com.tr ile İKSV ziyareti ana gün günleri 10.00-18.00 arasında temin edilebilecek.

İstanbul Tiyatro Festivali'ni sosyal medyada takip etmek için: 
instagram.com/istanbultiyatrofestivali
twitter.com/tiyatrofest
facebook.com/istanbultiyatrofestivali
youtube.com/user/iksvistanbul
spotify.com/user/istanbulkultursanatvakfi
#istanbultiyatrofestivali
#buzamandatiyatro

Anahtar Kelimeler: iksv, onur ödülü

0 Yorum
Hmm! Bu içeriğe henüz yorum yapılmadı, sen yazmak ister misin?
Bekle! Yorum yazmak için üye olmalısın Üye isen burayı tıkla. Üye olmak için de burayı tıkla.

TİYATRONLİNE

E-Bülten Üyeliği Görüş Bildir