Haber

Tiyatro Ak'la Kara Yeni Sezona Aldığı Tüm Hijyen Önlemleriyle Başlıyor!

Tiyatro Ak'la Kara Yeni Sezona Aldığı Tüm Hijyen Önlemleriyle Başlıyor!

2020.10.12 00:00
| |
0
|
3417


Tiyatro sezonunun başlamasıyla tiyatrolar bir bir perdelerini açmaya başladı, Tiyatro Ak’la Kara’da bu tiyatrolar arasında...

Tiyatro sezonunun başlamasıyla tiyatrolar bir bir perdelerini açmaya başladı, Tiyatro Ak’la Kara’da bu tiyatrolar  arasında. 16 Ekim Cuma günü ‘’Döktür Bi Şekspir’’ oyunuyla COVİD-19 tedbirleri kapsamında sezona başlayacak olan Ak’la Kara koltuklardan başlayarak tüm havalandırma sistemini yeniledi. 160 kişilik koltuk kapasitesi 100 kişiye düşüren tiyatro Vip salon olarak ikişer kişilik kanapelerde bir metre koltuk mesafesiyle güven içinde oyun izlenmesini sağlıyor.

Son teknoloji hava akışı ve yeni oturma düzeni 

Tiyatronun kurucu ortaklarından Savaş Özdural alınan önlemlerle ilgili;
“Pandemi döneminde yaşanan tüm sıkıntılara rağmen şimdi yeni normalde hem bizim hem seyircilerimizin sağlığını düşünerek tüm tedbirleri alarak perde açıyoruz. Tüm koltuklarımız değişti ikişer kişilik kanepelerde sadece kendi yakınınızla oturuyorsunuz ve 1 metre mesafeyle diğer seyircilerimizle hiçbir temasınız olmuyor artık salonumuz daha az seyircili fakat yeni normal anlamında maksimum güvenli bir konsepte. Tüm havalandırma sistemimiz değişti son teknoloji temiz hava akışıyla seyircilerimize taptaze bir hava sunuyoruz içeride oyun boyunca sadece dışarıdan gelen temiz hava olacak. Salonumuz hergün oyundan once ve sonra profesyonel bir sistemde dezenfekte ediliyor, tüm ekibimizin rutin sağlık kontrolleri yapıldı. Fuayede alınan herşey tek kullanımlık ve gözünüzün gördüğü heryere sensörlü dezenfektan makineleri kondu, sosyal mesafe uyarılarını da heryerde görebilecek ve duyabileceksiniz.


Biz elimizden gelen herşeyi yaptık seyircilerimizde bizi özlediyse bekliyoruz’’ dedi.

Anahtar Kelimeler: tiyatro akla kara, tiyatro ak la kara

0 Yorum
Hmm! Bu içeriğe henüz yorum yapılmadı, sen yazmak ister misin?
Bekle! Yorum yazmak için üye olmalısın Üye isen burayı tıkla. Üye olmak için de burayı tıkla.

TİYATRONLİNE

E-Bülten Üyeliği Görüş Bildir