Haber

Perde Ekim'de Açılıyor!

Perde Ekim'de Açılıyor!

2019.09.20 00:00
| |
0
|
4490


Beyoğlu’nda 2013 yılından beri çeşitli tiyatro, performans ve dans etkinliklerine ev sahipliği yapan Sahne Pulcherie, Ekim'de perdelerini yeniden açıyor.

Beyoğlu’nda 2013 yılından beri çeşitli tiyatro, performans ve dans etkinliklerine ev sahipliği yapan Sahne Pulchérie, Ekim'de perdelerini yeniden açıyor. Zabel (BGST Tiyatro), Kürklü Venüs (Yolcu Tiyatro) ve Artık Bir Davan Var (BGST Tiyatro) gibi geçtiğimiz sezonda izleme fırsatı bulduğumuz oyunların yanı sıra,   Yolcu Tiyatro'nun bu sezon sahnelediği Kapıların Dışında oyununu da Ekim ayında izlemek mümkün olacak. Ayrıca bu sezon Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen ücretsiz film gösterimleri de devam edecek. Üç yönetmenin ortak yapımı olan ve 2014 yılında Cannes Film Festivali Altın Kamera ödülünün sahibi olan Parti Kızı filmi Sahne Pulchérie'de izlenebilecek.

Ekim Ayında Sahne Pulchérie'de: 

11 Ekim Cuma (20.30): Zabel – BGST Tiyatro
12 Ekim Cumartesi (20.30): Kapıların Dışında – Yolcu Tiyatro
18 Ekim Cuma (20.30): Parti Kızı – Film Gösterimi (ücretsiz etkinlik)
19 Ekim Cumartesi (20.30): Kürklü Venüs – Yolcu Tiyatro
25 Ekim Cuma (20.30): Artık Bir Davan Var – BGST Tiyatro

Sahne Pulchérie Hakkında: 

2013 yılında Arzu Bigat Baril’in sanat yönetmenliğinde açılan Sahne Pulchérie, Beyoğlu'nun keyifli bir sokağında, tiyatroyla beraber çağdaş dans, performans, kukla oyunu gibi farklı sahne sanatlarına yıllardır ev sahipliği yapıyor. Sezon gösterilerinden bir seçki sunma hedefiyle yola çıkan Sahne Pulchérie'nin bugüne dek ağırladığı topluluklar arasında, Semaver Kumpanya, Tiyatro Adam, Çıplak Ayaklar Kumpanyası, Hayal Perdesi, Ustaların Sahnesi, Tiyatro BeReZe, Şermola Performans, Seyyar Sahne, Tiyatro Hemhâl, BGST Tiyatro, REST Tiyatro, Fitiko Kumpanya, Kirpi Tiyatro ve Yolcu Tiyatro gibi birçok isim yer alıyor. Seyircilere cuma ve cumartesi akşamları kapılarını açan Sahne Pulchérie'deki tüm oyunlar Fransızca veya İngilizce üst yazıyla sahneleniyor. 

Sahne Pulchérie

[email protected]
Facebook.com/SahnePulcherie
Twitter.com/SahnePulcherie
Instagram.com/sahnepulcherie

Anahtar Kelimeler: sahne pulcherie, zabel, kapıların dışında, kürklü venüs, Artık Bir Davan Var

0 Yorum
Hmm! Bu içeriğe henüz yorum yapılmadı, sen yazmak ister misin?
Bekle! Yorum yazmak için üye olmalısın Üye isen burayı tıkla. Üye olmak için de burayı tıkla.

TİYATRONLİNE

E-Bülten Üyeliği Görüş Bildir